Schrijf u in voor de show op 27 oktober 2019

 

Vul hier alle gegevens in en verzend het inschrijfformulier. Voor elke hond is een apart formulier nodig.  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

De kosten voor het inschrijven in de gewone en de Para-klasse bedragen €15,- voor de eerste hond, €12,50 voor de tweede en voor elke volgende €10,-. Dit geldt alleen voor honden van dezelfde eigenaar! De honden mogen wél een andere handler hebben.  Let op ! Het kunnen tonen van een paspoort is een vereiste, dit zal steekproefsgewijs gecontroleerd worden.

 

Meedoen met de kind-hondshow en Koppelklasse is gratis.

 

Na de inschrijving ontvang je binnen 24uur een bevestiging en de wijze van betalen. Heb je niet binnen 24uur een reactie kijk dan even in je "spambox" of neem contact op met : info@allehondensamen.nl.

De betaling moet binnen 2 weken binnen zijn!  Zodra de betaling binnen is krijg je een bevestiging hiervan.

Of er deze keer weer ter plekke ingeschreven kan worden word pas later bekend gemaakt. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Indien er vragen zijn lees eerst de informatiepagina of vraag & antwoord pagina, indien uw vraag hier niet word beantwoord stuur ons dan een mailtje of een bericht via Facebook.

 

De keurmeesters worden later bekend gemaakt via facebook.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.